6D Tape hoidot

6D Tape on ihoystävällinen, kuuteen suuntaan toimiva kahvateippi fysio- ja lymfaterapiaan sekä itsehoitoon. Se on ainutlaatuisen kahvoihin perustuvan kudosten käsittelymenetelmänsä ansiosta todella monipuolinen ja tehokas ratkaisu erilaisten vaivojen hoitamiseen.

6D Tape -kahvateipillä on CE-luokan 1 lääkinnällinen rekisteröinti Euroopassa lääkinnällisistä laitteista annetun asetuksen MDR 2017/745/EU mukaisesti.

6D Tape rakentuu kuudesta perusominaisuudesta ja teknologiasta

Näistä ensimmäinen ja tärkein ominaisuus on 6D-mobilisointi. 6D-mobilisoinnilla tarkoitetaan kudoksen käsittelyä kuudessa eri liikesuunnassa kontrolloidusti, kivuttomasti ja turvallisesti.

Nämä liikesuunnat ovat ylös ja alas, eteen ja taakse sekä sivulta sivulle sekä kierrot näiden akselien ympäri. Toisin sanottuna kuusi liikesuuntaa ovat X-, Y-, ja Z-akselit sekä kierrot kunkin akselin ympäri. Tämä erottaa 6D Tapen kaikista kinesioteipeistä ja muista tavallisista terapiateipeistä. Vastaavaa kuusi dimensionaalista mobilisointiahan ei pystytä millään tavallisella terapiateipillä toteuttamaan. 6D Tape on siis aktiivinen teippi.

6D Tape -kahvateippi on todistetusti hyvin pitävä

6D Tapen ominaisuus numero 3 on hyvä pysyvyys. 6D Tapen liima mukautuu ihon pinnan muotojen mukaisesti erittäin hyvin kuten vasemman puoleisesta kuvasta nähdään. Tästä johtuen teipin pysyvys on huippuluokkaa. Samalla 6D Tape on hellävarainen ihon pintakerrokselle.

Tavallisten teippien liimat ovat vahvoja, mutta eivät mukaudu ihon pinnan muotojen mukaisesti kuten oikean puoleisessa kuvassa näkyy. Tästä syystä tavalliset teipit vaurioittavat ihon pintakerrosta kun teippi otetaan pois eli kuvassa näkyvät "jäävuoren huiput" repeytyvät.

Seuraavassa videossa nähdään kuinka ihoystävällinen 6D-teippi on ihon sarveiskerrokselle eli stratum corneumille, verrattuna kaikkiin muihin tavallisiin terapiateippeihin tai kinesioteippeihin.

Selän hoitaminen 6D Tape teipein itsehoitona n.3-10 vrk

Polven hoito 6D Tape teipein itsehoitona

Kyynärpään hoito itsehoitona 6D Tape teipein

                            Niska- hartiaseudun itsehoito 6DTape teipein