Klassinen- ja urheilu hieronta

Klassinen hieronta 30min

Klassinen hieronta 30min riittää hyvin esim. niska / hartiaseudun käsittelyyn tai koko selän hierontaan. Jalkojen hieronta onnistuu tällä ajalla. Klassinen -ja urheiluhieronta 45min

Klassinen hieronta 45min kun haluat sisällyttää hierontaan mm.käsien n.15min ja selän hieronnan 30min tai vaihtoehtoisesti tämä soveltuu pidemmälle selän hieronnalle. Myös urheiluhierontana.

Klassinen -ja urheiluhieronta 60min

Kun haluat että hierotaan jalat sekä selkä niin 60minuuttia on siihen sopiva aika. Vaihtoehtoinen aika myös syvempien lihasten käsittelyyn urheiluhierontana.

Kokohieronta 75min tai 90min

Kokohieronta 75min tai 90min käsittää hieman pidemmän ajan kokohieronta-aikaan, esim. kädet, jalat, pakarat, selkä, niska/hartiat. Aika voidaan varat myös urheiluhierontana syvempiin lihaksiin.

Kasvo/päähieronta 30min

Kasvojen ilmel- ja purentalihakset kaipaavat joskus hierontaa ja tämä on siihen oivallinen apu löytää kipeytyneet lihakset kasvoissa ja päänahassa.

LymphaTouch

Kivunpoistoa LymphaTouch menetelmällä alipaineella.

YLEISET KAUPAN EHDOT:

Ostoksen voi vaihtaa tai palauttaa vain silloin:

  • Jos yritys on myöntänyt tuotteelle vaihto- ja palautusoikeuden.
  • Tällaisen oikeuden myöntäminen on liikkeelle vapaaehtoista, joten se voi määritellä palautuksen ja vaihdon ehdot, esimerkiksi 8 tai 30 päivän palautusoikeuden.
  • Kauppa voi vaatia myös esittämään kuitin silloin, kun tuotteen ostajalle on annettu oikeus vaihtoon tai palautukseen.
    Jos yrityksellä ei ole (vapaaehtoista) tuotteen vaihto- tai palautusoikeutta ja kuluttaja on epävarma ostoksesta, voi ehdottaa avokaupan tekoa.
  • Avokaupassa myyjä myöntää ostajalle tiettyyn päivämäärään mennessä oikeuden palauttaa tuote kauppaan tai vaihtaa se toiseen. Jos myyjä suostuu avokauppaan, ehdot kannattaa merkitä selvästi ostokuittiin.
  • Jos kyseessä on kotimyynti tai etämyynti (puhelinmyynti, postimyynti, verkkokauppa tai TV-shop), joissa kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Etämyynnissä peruutusoikeudelle on rajoituksia, joten sopimusehdot kannattaa aina lukea tarkkaan. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu.
  • Palveluissa kuten hieronta luokitellaan periaatetta peruutusajan ollessa 24h ja mikäli peruutus tehdään myöhemmin veloitetaan 50% ja saapumatta jättämisestä koko veloitus.

Jos virheettömän tuotteen palautusoikeudesta ei ole sovittu ennen kaupan tekemistä ja yritys palautukseen suostuu, yrityksellä on halutessaan oikeus vaatia kaupan purkamisesta kohtuullinen vahingonkorvaus eli purkuraha.