Elokuun alusta alkaen teemme kivunlievitystä ja turvotuksen poistoa myös Lympha Touch laitteella!

Lympha Touch

LymphaTouch on Suomessa kehitetty, turvotusta poistava fysioterapeuttinen hoitomenetelmä. Erityisen hyviä hoitotuloksia on saavutettu leikkausten ja traumojen jälkeisen turvotuksen hoidossa sekä fibroosin ja arpien käsittelyssä. 

Menetelmää on käytetty myös urheilusuorituksen jälkeiseen palautumiseen ja urheiluvammpojen hoitoon.

LymphaTouchin patentoitu hoitovaikutus perustuu paine-eron synnyttämään alipainetilaan kudoksessa. Lymfaneste virtaa korkeammasta painetilasta kohti alempaa painetilaa. Samalla iho ja ihonalaiset kudokset venyvät alipaineen aiheuttaman imun johdosta. Kudoksen venyminen avaa lymfatiehyeitä, mikä saa aikaan imunesteen virtaamisen soluvälitilasta imusuoniin. Imusuonien seinämien venyminen aktivoi lymfakierron luonnollista pumppaustoimintaa kiihdyttäen lymfanesteiden poistumista elimistöstä ja vähentää turvotusta.

Hoito on säädettävissä potilaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti hyvin herkkäihoisista aina isompaa vastetta vaativille potilaille. Laitteen mittausominaisuudet auttavat oikean hoitotehon valinnassa ja antavat palautetta hoidon vaikutuksesta kudoksessa. Erikokoiset, monipuoliset suulakkeet mahdollistavat tehokkaan ja yksilöllisen hoidon jokaiselle.

Hoidolla voidaan lievittää kipua ja edistää nivelten liikkuvuutta. LymphaTouch laitetta käyttävät fysioterapeutit, toimintaterapeutit ja muut terveydenhuollon ammattilaiset ympäri maailmaa ja nyt myös hierojat hoitavat usein hierottavien kiputiloja LymphaTouchilla.

KYSY LISÄÄ HOIDOSTA TAI VARAA AIKASI HOITOON PUHELIMITSE: 045 7871 1957


LYMPHA TOUCH -HOITO HINNASTO

30 min 50 €

45 min 55 €

60 min 60 €

75 min 70 €

90 min 80 €